• Како се забавуваат астронаутите во вселената?
    Астронаутот Рик Мастрачио неколкупати се има обидено да направи добри селфи фотографии од вселената, а при последниот обид, кога заедно со астронаутот Стивен Свонсон заменуваа расипан дел на надворешниот дел на Меѓународната вселенска станица, тој успеа да ја исполни својата желба и тоа да го сподели со светот...