Останати спортови

Атмосферата на најголемиот фестивал за фитнес и боди билдинг

5. април 2019 - 10:18 | Б.С.Б.

Во Келн се одржува најголемиот светски саем на фитнес и боди билдинг. Меѓу учесниците е и познатата бодибилдерка Наталија Кузнецова, која ги покажа мускулите пред насобраните посетители.

На саемот имаше и изведба на аква фитнес, како и презентација на различни фитнес опреми.

Коментирај