Живот

Дваесет интересни факти за карактерот на Стрелците

2. декември 2019 - 12:32 | М.С.

Стрелците многу често ја напуштаат комфор зоната затоа што нивната желба за патување е поголема од сè останато. Имаат единствена енергија и неверојатен ентузијазам, се снаоѓаат во секоја професија. Тие никогаш не престануваат да работат на себе. Декември е нивниот месец, па погледнете ги брутално искрените факти за припадниците на овој хороскопски знак. 

1. Стрелците ја прикриваат својата тага со хумор.

2. Знаат како да продолжат понатаму и не се грижат за другите.

3. Знаат како да се мотивираат за да преживеат во суровиот свет.

4. Жените родени во знакот Стрелец не почитуваат мажи со слаб карактер.

5. Стрелците имаат различни планови и шеми. Секогаш го добиваат она што го сакаат.

6. Тие во принцип имаат тежок карактер.

7. Посесивни се кон нивните партнери.

8. Имаат стил.

9. Се смеат и во најтешките ситуации.

10. Доколку не сакате да бидете во неволја, не обидувајте се да ги контролирате.

11. Кога не се чувствуваат добро, остануваат дома.

12. Не трошете време обидувајќи се да им дадете совет. 

13. Кога се виновни, се обидуваат да избегнат конфликтни ситуации.

14. Уживаат во луксузните работи, но знаат како да ги ценат ситниците.

15. Се обидуваат да ги сокријат своите стравови.

16. Можат да ви го дадат своето срце и да направат сè за вас, а наредниот ден да ве заборават доколку ги повредите.

17.  Кога ќе разговарате со Стрелецот, не кажувајте му дека не знае што зборува, затоа што тоа го иритира.

18. Стрелците не поднесуваат луѓе кои се обидуваат да им држат лекција.

19. Мразат монотонија.

20. Искреноста не е нивна јака страна.

Коментирај