Чек дис аут

Гледај во камерата

13. февруари 2019 - 11:00 | Б.С.Б.

Како изгледа кога една семејна фотографија ќе се претвори во еден од најсмешните моменти овековечени во фотографија?

Погледнете ја реакцијата на детето додека сите му велат да гледа во камерата за една добра фотка, а зад него е ѕвездата на шоуто :)

Коментирај