Чек дис аут

Иван Исцелител има нешто да ви каже

18. октомври 2019 - 11:30 |

Толку академии за маркетинг и PR никнаа во последно време кај нас, а на никого уште не му текна да го викне Иван Исцелител за предавач. Без разлика на професијата, мора да признаеме дека човекот е гуру над гуруата. А сега, Иван има да ви покаже и нешто за Корпоративна општествена одговорност (CSR).

Коментирај