Чек дис аут

Јамајка: Никој не знае кој е човекот што освои 158 милиони долари на лото

13. февруари 2019 - 16:30 | Б.С.Б.

Еден среќен добитник на 158 милион долари на лото во Јамајка се појави маскиран при предавањето на чекот, со цел неговите пријатели и членови на семејството да не дознаат за парите.

Среќниот добитник, познат како А. Кембел се појави облечен во долг капут, широки панталони и ракавици, со маска од филмот Scream преку лицето. Тоа го направил за неговите најблиски да не му бараат пари.

Тој добил на лото уште во ноември, но чекал 54 дена за да го подигне чекот.

Тој сака со парите да купи куќа и да го унапреди својот мал бизнис. Сака парите паметно да ги вложи и не сака да ги позајмува и подарува некому.

Коментирај