#мкфејл

Како се сочувува бракот, според Алкалоид?

23. мај 2018 - 13:45 |

Некој смислил и предложил ваква реклама за Gloss. Некој од Алкалоид ја одобрил. Никого не го фатило срам.

 

Коментирај