Како се заканува синот на генералниот секретар на Ракометната федерација на Македонија?

Закана упатена до член на семејството на Игор „Топки“ Филевски преку Фејсбук, од Виктор Начевски - син на генералниот секретар на Ракометната федерација на Македонија: