Кога кенгурот го возвраќа ударот

Еден вработен во кинеска Зоолошка градина без никаква причина почнал да удира еден од кенгурите во објектот, но животното не му останало должно. Сепак, за среќа, некои животни можат да го возвратат ударот и да се одбранат од луѓето.

Коментари