Живот

Петок без прслук

15. ноември 2019 - 16:46 | А.С.

Петок е. Завршува работниот ден.

За жените тоа значи дека ќе влезат дома попладнево и ќе се ослободат од „стегите“ на прслукот.

Ослободете се, опуштете се.

Доаѓа викенд. Искористете го добро.

Коментирај