Кајгана

Пијани Руси, базен со делфини, масовна тепачка

Пијани Руси, базен со делфини, масовна тепачка

Откако Русите почнаа масовно да користат видео камери, интернетот стана многу поинтересно место. Погледнете ја оваа случка од „Окенариумот“ во Русија, каде еден прилично пијан посетител реши да се разлади заедно со делфините. И откако обезбедувањето реши да подели „опомена“ во вид на боксови, видеото станува многу поинтересно, а базенот се претвора во ринг за масовна ултимејт фајт пресметка :)

Коментирај

Коментирај