Чек дис аут

Смеј, па свирни: Лавовите имаат предност на овој пат во Јужна Африка

21. јануари 2019 - 20:19 | К.З.

Колку пати сте биле во сообраќаен метеж и првото нешто на кое ви текнало е да свирнете за да им дадете до знаење на оние пред вас дека треба да побрзаат?

Епа, на овој пат во Јужна Африка свирењето не доаѓа предвид, бидејќи сообраќајот не го забавуваат автомобили, туку лавови.

Коментирај