Живот

Совети за максимално искористување на просторот во кујна

14. јануари 2019 - 15:35 | А.С.

Ако имате мала кујна и немате многу можности и финансии за целосно реновирање, има трикови што ќе ви помогнат максимално и ефикасно да го искористите просторот што го имате на располагање.

Со паметно распределување и позиционирање на некои елементи, како и со додавање на подвижни и висечки елементи, ќе добиете на функционалност, но и естетски ќе ја разубавите вашата мала кујна.

Овие видеа со совети ќе ви помогнат да ја трансформирате вашата кујна и да уживате во времето поминато во готвење.

Коментирај