Рецепти

Три брзи десерти со готово лиснато тесто

21. ноември 2017 - 19:56 | А.С.

Готовото замрзнато лиснато тесто е еден од најдобрите начини да се „покажете“ како добар готвач и домаќин без да ви бидат потребни готвачки вештини. Исто така, јадењата со лиснато тесто се прават релативно брзо.

Паметно е да чувате во замрзнувач готово замрзнато тесто со кое во секое време може да направите брза и вкусна закуска или десерт о она што го имате дома. Овојпат ви предлагаме три брзи десерти што може секој да ги направи.

Коментирај