Македонија

Зегин еднократно донира 20.000 евра за семејствата на загинатите патници

14. февруари 2019 - 11:44 |

Компанијата Зегин по тешката сообраќајна несреќа којашто се случи вчера на патот Скопје – Тетово ќе додели еднократна помош во износ од 20.000 евра на семејствата на трагично загинатите патници.

Во овие тешки мигови на повредените како и на семејствата на повредените и починатите патници Зегин нуди дополнителна помош ставајќи им го на располагање целиот потенцијал на Зегин во лекови и поликлинички услуги од својата поликлиника Зегин Медика.

Сочувствувајќи со болката на семејствата на загинатите и повредени, Зегин ги повикува семејствата да се обратат за помош во нашата компанија. Компанијата Зегин им изразува сочувство на семејствата на загинатите патници и поскоро закрепнување на повредените лица.

За подетални информации обратете се на контакт 02 3241600 и 078 206-087.

Mail: info@zegin.com.mk
 

 

*Промотивен текст

Коментирај