Филм & ТВ

10 серии што ги гледаат паметните луѓе

20. април 2018 - 11:02 | А.С.

На порталот Ranker се води расправа – кои серии ги сакаат само паметните луѓе?

Изборот на ТВ програми и содржини никогаш не бил поголем, а гледаноста на сериите е во подем.

Сепак, има разлика во квалитетот и содржината на сериите, па интернет корисниците разврзаа дискусија кои серии се омилени на интелигентните луѓе.

Според екипата на Ranker, овие 10 серии се изборот на паметните луѓе:

10. Hannibal

9. Mr. Robot

8. Doctor Who

7. The X-Files

6. Dr. House

5. Dexter

4. Breaking Bad

3. Game of Thrones

2. House of Cards

1. Sherlock

Коментирај