Софтвер
Совети на PC MAG

10 трикови за полесно и побрзо користење на компјутерот

23. јули 2014 - 10:23 | Д.П.

Магазинот PC MAG неодамна објави листа на корисни совети благодарени на кои луѓето можат полесно да го користат компјутерот и да поминуваат помалку време пред него. Иако за искусните компјутерџии овие кратенки се секојдневие, се уште постојат многу луѓе кои дел од овие работи ги прават „пешки“.

 

Коментирај