Чек дис аут

11 години подоцна, Бразилка ја засени „Кен ли“

7. ноември 2019 - 15:16 | А.С.

Пред 11 години Валентина Иванова Хасан засекогаш ги смени нашите животи кога нѐ просветли со песната „Кен ли“ на бугарскиот Music Idol.

Во нејзиниот настап во 2008 година, таа ја испеа песната „Without You“ на Мараја Кери на најоригинален можен начин и стана светска сензација и вирален хит.

Како поминуваше времето, мислевме дека овој феномен не може да се повтори, но не очајувајте.

Бразилското шоу Alerta Amazonas! ни ја подари оваа верзија на „Total Eclipse of The Heart“ на Бони Тајлер, што е толку лоша што не може ни да си ја потпевнете како „Кен ли“.

Сценскиот настап е посебна приказна и ако имате идеја што прави типот во позадина, пишете ни.

За среќа, еден корисник на YouTube се потруди да направи транскрипција на оваа верзија, па слободно запејте си. Знаете дека ќе ја слушате на рипит, така?

Tonouna, neve navo neve neve nivinino e neve nabenenenight

Tonouna, neve navo neve neve mininino etavneba denovegnagna

Tonouna, neve navo neve neve nivinindho e neve savenzelomainitonight

(Turn around) neve navo neve neve nivinino e noza sendavedaviditonight

(Turn around, bright eyes) hiiiiii neve navo nevenenouno

(Turn around, bright eyes) neve nave nenenevounOOH-

-Nounai, eve navo neve neve mininino e naventim evenounight

Tonouna, neve navo neve neve mininigno e nevenlavenlevenight

Tonouna, neve navo neve neve mininino e nenesenvadevenevutonight

(Turn around) neve navo neve neve mininino veveresavendagonanutonight

(Turn around, bright eyes) hiiiiii neve navo nevenenouno

(Turn around, bright eyes) neve nave nevenevouno

Enanindindo tonight,

Evanivino folever,

Evenivinino tonight,

Evanivino tounevenevenevenenisandeouinight

Enevenevenevekh...

Коментирај