Фит

4 вежби за цврсти бедра и задник

15. март 2017 - 16:11 | Кајгана

За да имате убаво обликувано тело, не мора задолжително да вежбате во теретана. Повеќето вежби кои ги зацврстуваат мускулите можете да ги правите и дома или можете да излезете надвор и да ги правите во блискиот парк.

Фитнес моделот Рејчел подготви одличен тренинг со кој ќе ги обликувате двата најпроблематични делови кај сите жени - бедрата и задникот.

Сè што ви треба е малку место и облека за вежбање, а тренингот е добро да се повторува три до пет пати неделно.

Коментирај