Живот

А1 со супер иницијатива за почист воздух

21. февруари 2020 - 10:41 |

Уште една супер иницијатива од А1 Македонија, овој пат со акција за почист воздух.

Со организиран превоз во Скопје, ги мотивираат вработените да ги остават своите возила дома.

Браво за А1, пример за еколошки свесна компанија.

Коментирај