Авто новости

AeroMobil ќе претстави подобрена верзија на летачки автомобил

16. април 2017 - 17:09 | Б.С.Б.

Словачката компанија AeroMobil на автомобилското шоу во Монако ќе претстави нов концепт на летачки автомобил.

Станува збор за подобрена верзија од концептот 3.0 претставен во 2014 година. Компанијата се уште ги нема објавено техничките податоци.

Коментирај