Филм & ТВ

Амбер Херд се стегна за „Aquaman“

19. мај 2017 - 15:16 | Л.Е.

Австралиската актерка сподели фотографии од костимот на Мера во филмот „Aquaman“. Во филмот Амбер ќе биде црвенокоса и ќе носи тесен зелен лушпест костим за кој таа вели дека е прекрасно изработен.

Премиерата на „Aquaman“ се очекува во декември 2018.

Коментирај