Наука

Аудиоприказни со НАСА: Истражување на Месечината

22. јуни 2019 - 16:07 | А.С.

Како звучи половина век истражување на Месечината?

На официјалниот YouTube канал на НАСА почнаа да се објавуваат аудиоприказни за тоа како почнале, се одвивале и се планираат истражувањата и мисиите на Месечината.

Ерни Рајт ве води низ музички времеплов на програмата Apollo, откривајќи мистерии и најавувајќи нови. Слушнете ја првата епизода - Џиновски чекори:

Коментирај