Авто новости

BMW ја претстави освежената Серија 1

12. мај 2017 - 14:37 | Д.Л.

Главните новитети кај освежената Серија 1 на BMW се промените во внатрешноста и затемнетите детали на каросеријата.

BMW ќе започне со продажба на освежената Серија 1 наредната година, а последните подобрувања на нивниот премиум автомобил од Ц сегментот опфаќаат неколку нови бои на каросеријата, неколку новодизајнирани фелни, детали во внатрешноста, но и три нови едиции: (Edition Sport Line Shadow, Edition M Sport Shadow и M140i Edition Shadow) кои имаат затемнети каросериски детали. 

Кај погонот, нема да има промени.


Коментирај