Живот

Британската премиерка повторно го насмеа интернетот

9. август 2018 - 15:39 | Б.С.Б.

Длабокото поклонување на британската премиерка со кое го поздрави принцот Вилијам предизвика низа негативни реакции на интернет.

Многумина сметаат дека повторно изгледа смешно додека го поздравува британскиот принц. Последниот гаф се случи во северна Франција во катедрала, на прослава на годишнина од славната битка кај Амиен.

Фотографијата со поклонувањето предизвика реакции  во кои некои ги фалат атлетските способнисти на Тереза Меј, некои ја споредуваат со ликот на Голум, додека други одат многу подалеку со споредбите.

 

 

На интернет не ја поштедија со коментари и за средбите со кралицата Елизабета:

Коментирај