Филм & ТВ

„Cars 3“ доби нов трејлер

10. јануари 2017 - 15:06 | Б.С.Б.

Disney и Pixar објавија нов трејлер за „Cars 3“, кој исто како и претходниот тизер, се фокусира на клучните детали во анимираниот филм. Премиерата е закажана за 16 јуни 2017 година.

Филмот е во режија на Брајан Фи, а видеото започнува со фокусирање на новите генерации на автомобили за тркање.

Гласовите ги позајмуваат Арми Хамер, Овен Вилсон, Бони Хант, Кетрин Хелмонд, Кристела Алонзо и други.

Loading the player...

 

Коментирај