Стил

Десет најпопуларни брендови во светот за оваа година

5. ноември 2019 - 16:03 | М.С.

Некои брендови веќе со години се наоѓаат на самиот врв во светот на модата и се вистинско освежување. Но, нив ги поврзува една заедничка работа: успешно ги лансираат модните трендови и нивните купувачи го препознаваат тоа.

Ова се десетте најпопуларни брендови во светот за оваа година:

1. Off-White

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

fw19 women’s Off-White™ now available at @off___white__paris store.

A post shared by Off-White™ (@off____white) on

2. Balenciaga

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Balenciaga (@balenciaga) on

3. Gucci

4. Versace

5. Prada

6. Valentino
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@najiyahimani and @zhenya_migovych wore looks from the #ValentinoFW19 collection for the September 2019 issue of @elleuk.

A post shared by Valentino (@maisonvalentino) on

7. Fendi
 
8.Burberry
 
9. Saint Laurent
 
10. Vetements
 

Коментирај