Интернет

Десетте најчесто поставувани прашања на Google

23. декември 2016 - 9:47 | Б.С.Б.

Се наближува крајот на годината, а Google ја објави листата на десетте најчесто поставувани прашања во 2016 година.

За што најмногу се интересираа луѓето во текот на изминатите 12 месеци?

1. Како се игра Pokemon Go?

2. Како се регистрира за гласање?

3. Како се игра лото?

4. Како да направите кал?

5. Како да се преселиш во Канада?

6. Како да се бориш во играта Pokemon Go?

7. Како да бидеш интересен или смешен?

8. Како да фатиш Покемон?

9. Како навреме да гласаш на изборите?

10. Како да ги користиш Snapchat филтерите?

Коментирај