Фит

Десетте најдобри вежби за согорување калории

2. ноември 2016 - 17:59 | Б.С.Б.

Кој е најдобриот начин за согорување на многу калории? Клиниката Mayo во САД направи истражување за најпопуларните форми на вежбање што влијаат на губењето калории. Ова се десетте најдобри од нив.

Business Insider направи листа на десетте најдобри вежби за согорување калории. Станува збор за приближни бројки, а најважно од сè е да уживате во тоа што го вежбате, односно практикувате.

 

 

Коментирај