Љубов и секс

Десетте најклише изјави при раскинување на врска

8. јануари 2017 - 16:05 | И.М.

Сите сме биле таму - во некоја фаза од животот сме решиле да ставиме крај на љубовна врска или пак другата страна сакала да раскине со нас. 

„Не е до тебе, до мене е“ или „Ти заслужуваш подобро“, се фразите што често се слушаат од страната која сака да стави крај на врската - во вистинскиот живот и во филмовите. Во продолжение прочитајте ги најклише фразите при раскинување во врска, од листата на WatchMojo.

1. „Ќе направиш некоја друга личност среќна“

2. „Рано ми е е да се врзам за една личност“

3. „На различни патишта сме во моментов“

4. „Морам сега да се фокусирам на себеси /на својата кариера“

5. „Ми треба простор“

6. „Треба да почнеме да се гледаме со други луѓе“

7. „Ти заслужуваш подобро“

8. „Може да останеме пријатели“

9. „Те сакам, ама не сум заљубен/а во тебе“

10. „Не е до тебе, до мене е“.

Loading the player...

 

Коментирај