Филм & ТВ

Десетте најпиратирани филмови на неделата

17. јули 2017 - 15:46 | Б.С.Б.

Torrent Freak ја објави најновата листа на пиратирани филмови на BitTorrent. На врвот се наоѓа „The Mummy“, а по него следуваат „Ghost in the Shell“ и „The Boss Baby“.

Оваа недела на листата има еден нов филм, станува збор за „Going in Style“.

Вака изгледа целосната листа:

1. The Mummy

2. Ghost In the Shell      

3. The Boss Baby             

4. Alien Covenant

5. Despicable Me 3

6. Wonder Woman

7. Kong: Skull Island       

8. The Fate of the Furious           

9. Going in Style   

            

10. King Arthur: Legend of the Sword

Коментирај