Филм & ТВ

Десетте најпиратирани филмови на неделата

25. септември 2017 - 15:40 | М.Д.

Второто продолжение од популарната франшиза „Pirates of the Caribbean“, веќе трета недела по ред се наоѓа на врвот на листата на најпиратирани филмови.

„Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales“  повторно е на првата позиција, а на листата која ја подготви страницата Torrent freak, покрај овој филм на врвот се најдоа уште и „Baby Driver“ и „Despicable Me 3“.

Еве ја и комплетната листа:

1. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales   

     

2. Baby Driver    

3. Despicable Me 3          

4. Transformers: The Last Knight               

5. Wonder Woman          

6. Hitman’s Bodyguard 

 

7. The Mummy 2017       

8. Revolt              

9. It        

10. Killing Gunther

Коментирај