Гејминг

Додаток кој ќе го претвори вашиот смартфон во Gameboy

19. мај 2017 - 13:47 | Д.Л.

Додатокот наречен Hyperkin Smartboy, може да го претвори вашиот Samsung смартфон во целосно функционална Gameboy конзола.

Носталгичарите ќе можат ад го купат овој додаток по цена од 49.99 долари. Компатибилен е со сите Samsung смартфони кои имаат USB-Type C приклучок, како Galaxy S8, а ќе може да играат со сите Game Boy Original и Game Boy Color кертриџи, како и модерни игри.

 

Коментирај