Фит

Гола јога: импресивно и мотивирачки

20. март 2017 - 13:37 | Кајгана

Во почетната фаза од нејзиното создавање, јогата подразбирала системски пристап кон духовните вежби во индиските и религиските традиции во нејзината сфера на влиајние. Со тек на времето, таа се интерпретирала на различни начини и денес јогата можеме да ја групираме во три поголеми групи: традиционална јога, хатха јога и јога во поширок смисол.

Оваа изведба на јога ќе ја сместиме во нова категорија која за нас подразбира инспирација за уживање во сопственото тело и неговите можности за перформанси.

Колку ова може да биде импресивно и мотивирачки, проверете сами.

Уживајте во погледот на природната убавина на женското тело и можноста за унапредувањето на сопственото.

 

Коментирај