Живот

Google: Најпосакувани дестинации за патување во 2018

15. декември 2018 - 16:57 | Б.С.Б.

Google пред новогодишните празници откри кои се најпребаруваните дестинации во 2018 година. Податоците се направени според алгоритми во кои се филтрирани спамовите и пребарувањата што се повторуваат преку анализа на Google Trends.

Станува збор за пребарувања на патувања за следните дестинации:

1. Патување во Италија

2. Патување во Париз

3. Патување во Исланд

4. Патување на Бахамите

5. Патување во Ирска

6. Патување во Вегас

7. Патување до Бора Бора

8. Патување до Њујорк

9. Патување до Њу Орлеанс

10. Патување до Шпанија.

Коментирај