Гејминг

Искрен трејлер за Call of Duty (видео)

30. јуни 2014 - 19:01 | И.М.
Од тимот што ги прави интересните искрени трејлери за филмови, овој пат ни доаѓа ваков трејлер за видео игра. Станува збор за Call of Duty франшизата на видео игри.
 
 
Погледнете го искрениот третман што го доби популарната видео игра од ScreenJunkies:
 
 
 

Коментирај