Живот

Извлечени добитниците од третото и четвртото коло од наградната игра на ЛУКОИЛ

18. мај 2018 - 13:06 |

Големата наградна игра на ЛУКОИЛ е на полпат за да дојде до финалното извлекување каде ќе се дознае кои се четворицата среќни добитници кои ќе отпатуваат на светското првенство во фудбал во Москва. А до тогаш на секои две недели ќе продолжи извлекувањето на среќните добитници кои ќе имаат можност да добијат телевизор или ваучер за спортска опрема.

Па така минатата недела беа извлечени добитниците од третото и четвртото коло, и тоа: Славица Спировска (Скопје), Драган Иванов (Скопје), Станимир Манев (Радовиш), Ѓоргиа Богдановски (Јурумлери), Татјана Трпевска (Скопје), Зоран Илиевски (Битола), како и добитниците од четвртото коло: Наталија Илиевска (Битола), Невенка Алаѓозовска (Гевгелија), Николче Коцев (Скопје), Оливер Крстевски (Скопје), Владимир Стаменковски (Скопје), Ацо Бошковски (Битола).

Наградната игра продолжува понатаму и остануваат уште 3 кола до главното извлекување каде најсреќните тројца добитници кои ќе добијат по 1 карта и платено патување за полуфинале во Санкт Петерсбург, како и 2 карти за финалниот меч во Москва и подмирени трошоци за патувањето.

Правилата за да учествувате се едноставни и бараат од вас за секоја направена сметка од 1000 денари да испратите СМС порака, со код на сметката. Она што ви преостанува е да верувате дека среќата може токму вам да ви се насмевне и да заминете на незаборавното патување во Русија и да ги проследите мечовите кои ќе ја одбележат 2018 година.

Коментирај