Македонија

Јанко Бачев на разговор во полициска станица

30. октомври 2018 - 14:22 | МИА

Скопје, 30 октомври 2018 (МИА) – Лидерот на Единствена Македонија, Јанко Бачев е на разговор во полициска станица поради закана која ја упатил преку социјалните мрежи.

На Facebook страницата на „Единствена Македонија“ наведуваат дека нивниот претседател Бачев е приведен од страна на полицијата додека се движел кон партискиот штаб каде требало да оддржи состанок.

Коментирај