Филм & ТВ

КАЈГАНА ве носи во кино: Доделуваме влезници за „Joker“

10. октомври 2019 - 16:36 | Кајгана

Почитувани читатели,

КАЈГАНА доделува по две влезници на двајца читатели за филмот „Joker“ во Градско кино Милениум, за проекцијата во 20 часот, во недела, 13 октомври.

Сѐ што треба да направите е да го напишете вашето целосно име и презиме во коментар подолу на овој текст, преку вашиот Facebook профил, и очекувајте да бидете избрани.

Можете да се пријавувате заклучно до 12 октомври (сабота) до 12 часот на пладне. Еден читател може да учествува само со еден коментар/пријава.

Добитниците ќе бидат известени во сабота, 12 октомври, преку коментар на нивната пријава и во објава на нашата Facebook страница.

Среќно!

Коментирај