Филм & ТВ

КАЈГАНА ве носи во кино: Доделуваме влезници за „Врба“

3. декември 2019 - 14:11 | Кајгана

Почитувани читатели,

КАЈГАНА доделува по две влезници на двајца читатели за филмот „Врба“ на Милчо Манчевски, во Градско кино Милениум, за проекцијата во 20 часот, во среда, 4 декември.

Сѐ што треба да направите е да го напишете вашето целосно име и презиме во коментар подолу на овој текст, преку вашиот Facebook профил, и очекувајте да бидете избрани.

Можете да се пријавувате до 20 часот вечерва. Еден читател може да учествува само со еден коментар/пријава.

Добитниците ќе бидат известени преку коментар на нивната пријава и во објава на нашата Facebook страница.

Среќно!

Коментирај