Филм & ТВ

„Како да бидете мајка?“ со Кристен Бел

19. мај 2017 - 9:52 | Л.Е.

Ако некогаш се најдете во авион и не ви лепи пелената, Кристен Бел го има решението. Таа на својот Instagram профил објави како успеала да се справи со новонастанатата ситуација.

„Кога ќе дојде време да бидете родители едноставно мора да се снаоѓате“ вели таа. Па, така, кога актерката била во авион со една од нејзините ќерки и лепенката од пелената не лепела, таа се послужила со нејзиното ластиче за коса.

 

 

Quick fix for a broken pull up when you're on an airplane? Hair tie. BOOM. Next question. #mom

A post shared by kristen bell (@kristenanniebell) on

 

„Брзо и лесно. “Бабаооо“ Наредно прашање #mom“ објави таа на Instagram. 

Коментирај