Љубов и секс

Како да бидете вреден работник и во кревет?

18. мај 2017 - 15:32 | Л.Е.

Вметнете ги следниве работни навики надвор од работното место и добијте унапредување во спалната соба.

Дотерајте се. Првиот впечаток е најважен. Начинот на кој се облекувате кажува многу за вашата самооверба и желба да импресионирате. Секаде.

Излегувајте. Седењето дома пред телевизор е првиот знак дека нешто не е во ред со вашата врска. Нема ништо попривлечно од тоа партнерот да види колку сте афирмирани и од други луѓе.

Бидете тимски играч. Добриот колега знае да процени кога е потребна неговата помош. Пробајте го ова и дома, а вашиот партнер дарежливо ќе ве награди.

Охрабрувајте го вашиот партнер. Бидете позитивни и охрабрувајте го вашиот партнер. Кога стресот од секојдневниот живот ќе спласне, активноста во кревет расте.

Покажете интерес. Како и во работата така и во кревет ќе ве сакаат повеќе доколку покажете интерес за тоа што го прави другиот среќен. Не бидете себични и пружете задовлство за истото да ви се врати.

Сега запрашајте се: Како на ова би гледале човечки ресурси?!

Коментирај