Фит

Како да го намалите желудникот на природен начин?

8. август 2019 - 15:44 | А.С.

Можеби сте слушнале за операции за намалување на желудникот со цел да се спречи прекумерно јадење и дебелеење, но има и други начини што ќе ве поштедат од хируршка интервенција.

Доктор Ентони Балдузи споделува совети за правилно јадење и навики на исхрана со кои ќе го намалите желудникот на природен начин.

Балдузи нуди совети за мажи и за жени, имајќи предвид дека метаболизмот не е ист кај двата пола.

Коментирај