Љубов и секс

Како да одглумите оргазам

16. мај 2017 - 15:09 | Л.Е.

Комуникацијата е најважна кога станува збор за задоволството во кревет. Некогаш, само некогаш, кога сте уморни а желни да го задоволите вашиот партнер е во ред да излажете. Верувајќи дека и двајцата еднакво се заложувате кон оваа кулминација ќе мора да бидете доста убедливи со цел никој да не биде повреден.

Гласно воздивнете, затворете очи и избегнете расправија.

Гласните воздишки и валканите мисли го уверуваат вашиот партнер дека сте присутни во сексот. Замислете си го омилениот вкус на сладолед и напред со глумата.

Заријте ги ноктите во грбот на вашиот партнер и посакајте го истото за возврат.

Грабнете го креветот или перницата, исправете го грбот и продолжете со исто темпо.

Побарајте да побрза, но не во смисла дека не ви се чека туку дека сте близу кулминирање. Не би сакале сѐ да расипете на крајот.

За крај, длабоко поклонете се, свртете грб и одморете.

Аплауз!

Коментирај