Интернет

Како да вратите избришана порака на Facebook Messenger?

9. ноември 2019 - 19:33 | А.С.

Некогаш сте ја избришале намерно, па сте се премислиле. Некогаш, ви се лизнал прстот на екранот на тач. 

Ако сте избришале порака на Facebook Messenger, има неколку начини да се обидете да ја вратите таа порака.

Додека пораката уште постои во серверот на Facebook, можете да ја вратите.

Имате три опции за тоа, а ова детално видео на Howfinity ќе ве води низ процесот.

Коментирај