Чек дис аут

Како еден градежен работник стана инфлуенсер на Instagram?

14. јуни 2019 - 16:28 | А.С.

Отследете го сите на Instagram – ова е едиствениот профил што треба да го знаете и да го следите.

Да парафразираме еден од неговите обожаватели: тој е силен, забавен и одлично му стои жолто.

Не, не е модел или светски патник, тој е татко од Остин, Тексас и работи како градежник. Омар ја прашал ќерка му Барбара што значи тоа „инфлуенсер“ и кога го слушнал одговорот рекол: „Пфф, јас можам да го правам тоа!“

Првиот пост го објави на 4 мај, 2019 година, а до денес има над 436.000 следбеници на Instagram кои ги обожаваат неговите фотографии од секојдневниот живот како градежен работник, сопруг, татко, обожавател на кафе и „лајфстајл инфлуенсер“.

Коментирај