Стил

Како изгледал Ден Билзеријан пред да стане популарен?

10. јануари 2017 - 14:37 | Д.П.

Ден Билзеријан е меѓу најпопуларните корисници на Instagram кој славата ја стекна благодарение на стилот на живот полн со девојки, алкохол, оружје и постојана забава. Иако денес има имиџ за кој му завидуваат многу мажи, тој не изгледал секогаш така.

Интересно е дека Ден пред 13 години изгледал многу поинаку, а тоа одлично го покажуваат фотографиите објавени на тогаш популарната мрежа MySpace.

Од тогаш до денес Билзеријан го смени изгледот, а и својот живот, благодарение на богатството стекнато со компанијата Victory Poker за онлајн коцкање.

Коментирај