Вести

Како ќе изгледа лансирањето на најмоќната ракета во светот?

8. август 2017 - 11:02 | Б.С.Б.

Остануваат четири месеци од првото лансирање на Falcon Heavy, новата најмоќна ракета во светот. Елон Маск објави видео анимација која овозможи да видиме како ќе изгледа тој процес.

Анимацијата нема драматични музички или специјални ефекти, самиот процес е фасцинантен.

Falcon Heavy е дизајнирана во иднина да ги пренесува луѓето на Месечината и на Марс.

Коментирај