#мкфејл

Како се „крпат" дупките на улиците во Кочани?

9. февруари 2017 - 10:36 |

Веројатно оној на кој му текнало ова може и да го патентира, бидејќи не веруваме дека на некој друг било каде во светот до сега му текнала ваква генијална идеја: дупките на улиците да се пополнуваат со бекатонки.

Коментирај