Ракомет

Како се заканува синот на генералниот секретар на Ракометната федерација на Македонија?

6. јануари 2013 - 14:33 |

Закана упатена до член на семејството на Игор „Топки“ Филевски преку Фејсбук, од Виктор Начевски - син на генералниот секретар на Ракометната федерација на Македонија:

Коментирај